Vacature Floormanager

UTRECHT

SATRIALE’S PIZZABAR - FLOORMANAGER

Satriale’s is een nieuw, in maart 2016 geopende pizzabar,  in Utrecht. 

Vanuit onze open keuken, met een traditionele houtgestookte oven, serveren wij zowel traditionele als verrassende pizza’s, volgende de aloude leer van de Romeinen. 

Centraal staat het vernieuwde ‘impasto ad alta idratazione’ ook wel de PINSA ROMANA genoemd. Een deeg dat krokant en licht verteerbaar is en dat met zijn lage, calorische waarde perfect aansluit bij een verantwoord dieet en gezonde levensstijl. Omgeven door een robuust, maar sfeervol interieur kunnen onze gasten genieten van onze gastvrijheid, service en kwaliteit. SATRIALE’S is elke dag geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur.

JOUW PROFIEL 
Ben jij een echte vakman/vrouw? Ben jij een enthousiast, energiek en stressbestendig persoon met MBO denk-  en werkniveau die minimaal 2 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie? Beschik jij over goede communicatie/management vaardigheden en heb jij passie voor het horeca vak? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

FUNCTIE
Als floormanager van SATRIALE’S ben je het eerste gezicht van het restaurant en is het jouw verantwoordelijkheid dat iedere gast met een glimlach het restaurant verlaat en dat alle medewerkers met veel plezier naar hun werk gaan. Je bent eind verantwoordelijk voor de gehele operatie en het bedienend personeel. Daarnaast werk je als meewerkend voorman zelf mee in de bediening. 

Naast eerder genoemde werkzaamheden zijn er andere taken die tot de functie behoren, zoals:
- Rapporteren aan bedrijfsleider/eigenaren
- Direct oplossen van problemen
- Toezien op voorraden
- Maken van roosters

FUNCTIE-EISEN
- Flexibel, zelfstandig en betrouwbaar
- Goede communicatieve vaardigheden
Klantvriendelijk, servicegericht en stressbestendig
- Collegiaal en gemotiveerd
- Representatief
- Woonachtig in de regio Utrecht

WAT BIEDT SATRIALE’S?

Naast veel werkplezier bieden wij je een leuke, uitdagende en afwisselende baan  met veel verantwoordelijkheid binnen een gezellig team waar je inzet en je mening gewaardeerd wordt. Wij bieden een full time baan van een vijfdaagse werkweek met marktconform salaris (NHG CAO). In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract. Bij wederzijdse tevredenheid hebben wij de intentie om dit uiteindelijk om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

SOLLICITATIE
Heb jij zin in een nieuwe uitdaging, wil je meehelpen ons bedrijf op te starten en vervolgens verder uit te bouwen? Solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief met CV en recente foto naar info@satriales.nl

Bediening

 pizza  Plantage 1b | Utrecht

  pizza Tel. 030 - 737 11 37