Vacature Pizzabakker

UTRECHT

SATRIALE’S PIZZABAR – PIZZABAKKER (PIZZAIOLO)/KEUKENMEDEWERKER MET OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN
PART-TIME/FULL-TIME

Vanuit onze open keuken, met een traditionele houtgestookte oven, serveren wij zowel traditionele als verrassende pizza’s, volgende de aloude leer van de Romeinen. Centraal staat het vernieuwde ‘impasto ad alta idratazione’ ook wel de PINSA ROMANA genoemd. Een deeg dat krokant en licht verteerbaar is en dat met zijn lage, calorische waarde perfect aansluit bij een verantwoord dieet en gezonde levensstijl. Omgeven door een robuust, maar sfeervol interieur kunnen onze gasten genieten van onze gastvrijheid, service en kwaliteit. SATRIALE’S is elke dag geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur.

JOUW PROFIEL 

Zie jij het als uitdaging de verwachting van de gast te overtreffen en heb je passie voor kwalitatief en eerlijk eten? Ben jij een enthousiast, energiek en stressbestendig persoon met MBO denk- en werkniveau? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb jij passie voor het horecavak? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

FUNCTIE
Als pizzabakker/keukenmedewerker van SATRIALE’S ben je het middelpunt van de zaak en ben je (mede)verantwoordelijk voor de bereiding van overheerlijke, handgemaakte pizza’s. Je zult werken met een unieke houtgestookte oven en met verse ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Naast het bereiden van de pizza’s ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden. Uiteraard horen ook de schoonmaakwerkzaamheden achteraf tot je takenpakket.

FUNCTIE EISEN

- pizza’s bereiden conform richtlijnen (training wordt verzorgd, ervaring in keuken is een pre)
- correct, snel en netjes werken
- de uitdaging van een drukke spits durven aangaan
- collegiaal en gemotiveerd
- zich snel kunnen aanpassen aan afwisselende taken
- representatief
- woonachtig in de regio Utrecht

WAT BIEDT SATRIALE’S?

Wij bieden jou een uitdagende en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Wij zullen jou (zo nodig) opleiden tot pizzabakker. Verder bestaan er mogelijkheden tot het volgen van een opleiding extern. Ervaring in de keuken is niet noodzakelijk, wel maar wel een pre. Je komt te werken in een bedrijf waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden deze vacature, zowel full- als part time baan, aan met een marktconform salaris (NHG CAO). In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract. Bij wederzijdse tevredenheid hebben wij de intentie om dit uiteindelijk om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

SOLLICITATIE

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil je meehelpen om ons bedrijf verder uit te bouwen? Solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief met CV en foto naar info@satriales.nl of neem contact op via 06 20 866 379.

 pizza  Plantage 1b | Utrecht

  pizza Tel. 030 - 737 11 37